Η PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004, με σκοπό τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την έκδοση εφημερίδων και περιοδικών. Από το 2008 λειτουργεί με τη μορφή της ανώνυμης εταιρείας.

Το πρώτο βήμα της PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ ήταν η έκδοση εφημερίδας αθλητικού – στοιχηματικού περιεχομένου με τον διακριτικό τίτλο

«BET XPRESS», της οποίας η διάθεση γινόταν εντελώς δωρεάν (free press), ενώ ακολούθησε η συνεργασία με τις αθλητικές εφημερίδες «SPORTIME» και «Αθλητική Ηχώ», μέσω ειδικών στοιχηματικών ενοτήτων και ενθέτων.

Το επόμενο μεγάλο βήμα για την PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ ήρθε τον Μάρτιο του 2007 με την έκδοση της δισεβδομαδιαίας εφημερίδας για το στοίχημα με τον διακριτικό τίτλο «KING BET»και του μηνιαίου αθλητικού περιεχομένου περιοδικού με τον διακριτικό τίτλο CHAMPIONS LIFE.

Το δυναμικό της εφημερίδας αποτελείται από τα κορυφαία δημοσιογραφικά ονόματα στο χώρο του στοιχήματος:

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Φώντας Τσούνης, Βασίλης Μητριάνος, Μάκης Μηνδρινός, Βασίλης Μπανιάς, Θανάσης Κυλώνης, Νίκος Κουλιανός, Πάνος Παπατσώρης, Γιάννης Καρατζαφέρης και πολλοί άλλοι…

Η PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ εκτός από τις προαναφερόμενες εκδόσεις έχει συνεργαστεί με τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, καθώς είχε αναλάβει από τον Απρίλιο του 2008 (έναρξη κυκλοφορίας της αθλητικής εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ») την παραγωγή του στοιχηματικού ενθέτου «ΕΞΕΔΡΑ ΒΕΤ» κυκλοφορίας κάθε Σαββάτου ενθέτου στην «ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ», καθώς και την καθημερινή στοιχηματική ενότητα της ίδιας εφημερίδας.

Επιπρόσθετα, για τρία χρόνια η PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ συνεργαζόταν με την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΕ για την παραγωγή του επίσημου περιοδικού με διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ THE OFFICIAL MATCH PROGRAMME», το οποίο διανεμόταν σε όλες τις εντός έδρας διοργανώσεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης.