Σε συνεχή άνοδο η δισεβδομαδιαία εφημερίδα για το στοίχημα «ΚΙNG BET»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία κυκλοφορίας η «KING BET» από τον Αύγουστο του 2007 και σε διάστημα 5 μηνών έχει καταφέρει να πενταπλασιάσει την κυκλοφορία της. Η εταιρία «PRESSBOX ΕΚΔΟΤΙΚΗ» η οποία κυκλοφορεί από τον προηγούμενο Μάρτιο την δισεβδομαδιαία εφημερίδα για το στοίχημα «KING BET» ανακοινώνει ότι η εφημερίδα λίγο πριν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην συγκεκριμένη ειδική κατηγορία εφημερίδων σημειώνοντας από τον Αύγουστο του 2007 και σε διάστημα 5 μηνών πενταπλασιασμό της κυκλοφορίας της πανελλαδικά.

Προκειμένου να ευχαριστήσει τους αναγνώστες της για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνουν στην συγκεκριμένη εφημερίδα χαρίζει από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, σε όλους τους αναγνώστες της 10 τηλεοράσεις LCD-TFT 32’’, εντελώς Δωρεάν, συγκεντρώνοντας μόνο 8 αριθμημένα κουπόνια τα οποία θα δημοσιεύονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα φύλλα της εφημερίδας.

Η KING BET κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα, σε σχήμα μικρού tabloid, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης και καρφίτσα. Το δυναμικό της εφημερίδας αποτελείται από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά ονόματα του χώρου του στοιχήματος (Γιάννης Καρατζαφέρης, Πάνος Παπατσώρης και η ομάδα του THΛΕ ΑΣΤΥ, Φώντας Τσούνης, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Τάκης Κουλουμπής, Τάσος Κολλίντζας, Γιώργος Βαβρίτσας, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, Πάνος Διαλεκτάκος, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, την ομάδα του Fight Club κ.α), και αποτελεί την πληρέστερη εφημερίδα για το στοίχημα.

Δημοσιεύθηκε στη King Bet